Pavlović se povredio, Miler ga prozivao: Sa mojom glavom je sve u redu

Mladost je uvek na meti starijih, iskusnih saigrača, da očeliče

17.03.2024. 15:06
  • Podeli:
Aleksandar Pavlović Bajern Minhen Angelika Warmuthdpa via AP_Tanjug-65e70d0dd012b.webp Foto: Angelika Warmuth/dpa via AP/Tanjug

Aleksandar Pavlović (19), koji je nedavno bio u žiži javnosti oko odabira reprezentacije Nemačke u odnosu na poziv koji je dobio iz Srbije, doživeo je povredu oka na meču sa Darmštatom i morao je da napusti teren. Povreda i nije toliko teška za podneti,  koliko je morao da podnese prozivke saigrača na svoj račun. 

Mladi vezista Bajerna iz Minhena bio je meta ostalih igrača, među kojima je prednjačio Tomas Miler. Iskusni Nemac je tokom pozdravljanja ekipe sa navijačima, posle utakmice, imitirao Pavlovića trljajući oči kao da plače, a Aleksandar mu to nije zamerio. 

Bajernov tinejdžer je potvrdio da povreda nije ozbiljna, pa će se odazvati pozivu Julijana Nagelsmana u reprezentaciju.

"Hvala Bogu nije ništa ozbiljno. Samo me malo zakačio laktom. Nema posekotine, sve je u redu s mojom glavom", rekao je Pavlović posle utakmice, preneli su nemački mediji. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()