Peh za Špance u Ligi nacija: Dani Olmo propušta meč sa Švajcarskom

Utakmica između Švajcarske i Španije biće odigrana večeras od 20.45 časova u Ženevi

08.09.2024. 12:01
  • Podeli:
dani olmo-66912b3ec682d.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Fudbalski reprezentativac Španije Dani Olmo propustiće zbog povrede večerašnji meč sa Švajcarskom u drugom kolu grupe L4 Lige nacija, preneo je Mundo deportivo.

Španski mediji navode da je Olmo povredio desno koleno na utakmici sa Srbijom (0:0), koja je odigrana pre tri dana u Beogradu.

Selektor Španije Luis de la Fuente odlučio je da fudbaler Barselone iz preventivnih razloga ne igra protiv Švajcarske kako bi se u potpunosti oporavio od povrede. 

Utakmica između Švajcarske i Španije biće odigrana večeras od 20.45 časova u Ženevi.

Španski mediji prenose da bi Olmo trebalo da bude spreman za derbi meč petog kola La Lige između Đirone i Barselone, koji će biti odigran 15. septembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()