Pep Gvardiola ostaje u Mančester sitiju još dve sezone

Gvardiola je pre Mančester sitija trenirao Bajern i Barselonu.

12.06.2023. 16:30
  • Podeli:
Tan2023-06-1021411542_3 pep gvardiola AP PhotoManu Fernandez-64872c70448a2.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola odlučio je da napusti engleski fudbalski klub u junu 2025. godine, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Gvardiola je Mančester siti preuzeo 2016. godine, a sa engleskim klubom osvojio je 14 trofeja. Mančester siti je pre dva dana prvi put u istoriji osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu savladao Inter 1:0.

I-Es-Pi-En podseća da španski trener ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna 2025. godine.

"Gvardiola još nije doneo odluku o svojoj dugoročnoj budućnosti, ali planira da još dve sezone bude menadžer Sitija. Njegov naredni posao bi mogao da bude na poziciji selektora, pošto je u klupskom fudbalu osvojio sve trofeje. On ne želi da produži ugovor sa Mančester sitijem bez obzira na bogatu finansijsku ponudu", navodi I-Es-Pi-En.

Gvardiola je pre Mančester sitija trenirao Bajern i Barselonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()