Piksi: "Apelujem da se meč odigra u fer-pleju, Džaka svestan da je veliki igrač"

Raniji dueli dve selekcije obilovali su provokacijama

07.10.2024. 23:45
  • Podeli:
dragan stojkovic piksi TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ-6703ab2c34251.webp Foto: TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da očekuje da se meč protiv Švajcarske bude odigran u fer-pleju i dodao da je Granit Džaka svestan da je veliki igrač.

Fudbaleri Srbije dočekaće u subotu od 20.45 časova u Leskovcu selekciju Švajcarske u trećem kolu grupe A4 Lige nacija.

Raniji dueli dve selekcije obilovali su provokacijama.

"Verujem da ljudi znaju tu prošlost i provokacije. Ja apelujem da se utakmica odigra u fer-pleju, na način na koji bi ekipe trebalo da odigraju, da ponašanje sa tribina bude na visokom nivou, kao i ponašanje igrača", rekao je Stojković na konferenciji za medije. 

"Te stvari treba zaboraviti i fokusirati se na fudbal i na igru. Ne bojim se, svi su svesni da je to potpuno apsurdno i nepotrebno, bilo kakav pokušaj bilo kakvih gluposti. Džaka je veliki igrač, svestan je toga, puno ga cenim, pokazuje dugo godina svetsku klasu kada je igra u pitanju, mislim da neće tu biti nikakvih problema", istakao je selektor Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()