Pogledajte Srbinovu bombu: Samardžić postigao prelep gol sa 18 metara protiv Milana

Prevario golmana gostiju

20.01.2024. 21:36
  • Podeli:
Lazar Samardžić_Profimedia-6496baa896cc5.webp Foto: Profimedia

Samo nekoliko minuta nakon što je postojala ozbiljna pretnja da se meč Udinezea i Milana neće nastaviti zbog rasizma upućenog prema golmanu gostiju Majku Manjanu, srpski fudbaler Lazar Samardžić uspeo je da zatrese mrežu baš ovog golmana za domaće.

Igrao se 42. minut kada je naš fudbaler dobio jednu loptu i zaobišao dvojicu odbrambenih igrača Milana. Šutirao je sa 18 metara nisko i prevario je golmana gostiju.

Lopta je završila u donjem desnom uglu, što Manjan nije mogao da odbrani, pa je Lazar na taj način poništio vođstvo Milana tik pred poluvreme.

Prvi pogodak postigao je Ruben Loftus-Čik u 32. minutu utakmice.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()