Pojačanje za Partizan: Fudbaler iz Gane Leonard Ovusu novi igrač crno-belih

Ugovor je potpisan do kraja 2026. godine

19.01.2024. 18:47
  • Podeli:
Fudbaleri Partizana Natho-64f5a90f60fa8.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Fudbaler iz Gane Leonard Ovusu novi je član Partizana, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu jesenjeg šampiona Superlige Srbije.

Kako se ističe na sajtu Partizana, Ovusu (26) je sa čelnicima crno-belih potpisao ugovor do kraja 2026. godine.

Ovusu je prve fudbalske korake napravio u Gani, u ekipi Drims, a igrao je još za izraelski Ašdod i Vankuver. Vezista je prošle sezone igrao za Od Grenland u Norveškoj, a u Partizan je stigao bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa čelnicima kluba iz Skiena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()