Pomeren početak Superlige Srbije, FSS dobio novog direktora sportskog sektora

Usvojene su i liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije

30.06.2023. 14:43
  • Podeli:
kup srbije fss-6454f266adad7.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Izvršni odbor FSS na današnjoj sednici doneo je odluku da na mesto direktora sportskog sektora saveza postavi Miroslava Tanjgu, kao i da početak Superlige Srbije bude pomeren za 29. jul, objavio je FSS na zvaničnom sajtu.

Prvobitno fudbalsko prvenstvo Srbije trebalo je da počne 21. jula, ali se, iz javnosti nepoznatih razloga, pomerilo za nedelju dana.

Usvojene su i liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS. Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ).

Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (U19), Aleksandrom Lukovićem (U18) i Jovanom Damjanovićem (U17) koji je postavljen za selektora kadetske selekcije. 

Za Oficira za integritet izabran je Bogdan Đurđević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()