Poruka Voždovca nakon ispadanja: Super ligo napušta te tvoj biser

Zmajevi naredne sezone u Prvoj ligi Srbije

25.05.2024. 13:36
  • Podeli:
vozdovac-6650de642cf5f.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbalski klub Voždovac više neće biti član Superlige Srbije. Naime, Zmajevi" su juče u poslednjem kolu plej-auta savladali Radnik iz Surdulice sa 3:2, ali im to nije bilo dovoljno da sačuvaju mesto u eliti.

Posle ispadanja iz lige Voždovac se oglasio na svom "Instagram" nalogu snažnom porukom.

"Pobeda za dušu, za čast i obraz svoj – adio Super ligo, napušta te biser tvoj! Biser satkan od mladosti i poštenja, protkan atmosferom porodičnom i zdravom, gde svaki mladi igrač ostao je uvek na putu pravom. A kažu ne bacaj bisere u blato, ali baš u blatu smo se valjali često, borili se pošteno i časno koliko god nas ubeđivali da nam tu nije mesto. Nismo satkani po kalupu i meri, ne odgovaramo profilima, dok drugi trče pravolinijski mi usudili smo se da mašemo krilima.Ali niko nam krila iseći neće, gde god igrali i kako god se liga zvala, pozdravljaju vas Zmajevi sve i za svaku lekciju vam hvala! Glavu gore, Zmajevi", stoji u poruci kluba.

Voždovac će naredne sezone igrati Prvu ligu Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()