Potpuni haos na utakmici: Sudija podelio 17 kartona, igrač ugrizao protivnika

Do 31. minuta nije bilo nikakvih problema

24.03.2024. 16:32
  • Podeli:
Lopta-64c24c65ee10c.webp Foto: Profimedia

Neverovatan rasplet događaja odigrao se na fudbalskoj utakmici nižeg ranga takmičenja u Hrvatskoj, tačnije u Dalmaciji, a u glavnoj ulozi su bili i igrači i sudija.

Sve je krenulo odlukom arbitra Željka Modrića koji je u 31. minutu dosudio kazneni udarac za domaćine. Ova odluka kao da je bila znak da na terenu krene da se igra antifudbal. Od tog trenutka do kraja meča pokazano je 13 žutih kartona, odnosno bilo je četiri isključenja.

Val je svladao Mračaj iz Runovića sa 1:0, a jedini gol postigao je Zoran Plazonić iz kaznenog udarca u "spornom" 31. minutu. Utakmicu je obilježio veliki broj kartona i nesportskih poteza, a tome je uvelike kumovao i sudija Željko Modrić, pišu hrvatski mediji.

Prvo je isključen Josip Puljiz koji je kao službeno lice gostiju iz Runovića, jer je vređao sudiju, dok je u 64. minutu igrač Vala Plazonić isključen zbog dva žuta kartona.

Vrhunac svega je crveni karton Branka Čubrila koji je u 75. minutu ugrizao protivnika za lice, a ovaj mu nije ostao dužan pa ga je udario u glavu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()