Povratak Nojera na treninge: Ne postavljam sebi rokove

Golman je član Bajerna od 2011. godine, a za klub iz Minhena branio je na 489 mečeva

12.05.2023. 09:13
  • Podeli:
Manuel Nojer-645de6f6dd78a.webp Foto: Profimedia

Golman Bajerna Manuel Nojer (37) izjavio je da je zadovoljan što se posle pet meseci vratio treninzima fudbalskog kluba iz Minhena.

Nojer je 9. decembra prošle godine slomio desnu potkolenicu tokom skijanja zbog čega je morao na operaciju. 

Bajern je objavio video snimak individualnog treninga Nojera sa posebnim vežbama za golmane.

"Zadovoljan sam. Ne postavljam sebi datum povratka. Trudim se da uradim sve što mogu, pomeram granice, izvučem maksimum kako bih mogao što brže da napredujem", izjavio je Nojer, preneo je zvanični sajt Bajerna.

Nojer je član Bajerna od 2011. godine, a za klub iz Minhena branio je na 489 mečeva. On ima ugovor sa Bajernom do juna 2024. godine, a sa klubom iz Minhena osvojio je 27 trofeja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()