Povratak u svlačionicu roso-nera: Milan poslao ponudu Ibrahimoviću

Zlatan je redovan na utakmicama koje klub igra na San Siru

23.09.2023. 12:00
  • Podeli:
Zlatan Ibrahimović1-647d984a56b55.webp Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović se povukao sa terena. Svoju igračku karijeru završio je u Milanu, klubu za koji je isticao da mu je kao druga kuća... 

Sada, kada je prošlo nekoliko meseci od rastanka i odlaska čuvenog fudbalera u penziju, isti taj Milan je poslao legendarnom Šveđaninu poslao novu ponudu - da bude trener u prvom timu. 

Kako navodi "Tutosport", Ibrahimović je dobio ponudu da bude asistent treneru Stefanu Pioliju i da vlasnik kluba Geri Kardinale čeka njegov odgovor.

Poznato je da je Zlatan redovan na "San Siru" kad Milan igra. Nedavno je bio i u svlačionici roso-nera, da poseti igrače i da im podršku pred početak Lige šampiona. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()