Poznati parovi osmine finala Lige Evrope

Žrebom u Nionu izvučeni su rivali koji će se kroz dva meča boriti za četvrtfinale

24.02.2023. 13:13
  • Podeli:
juventus_B92 1-63e2c91c9bcfc.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa igraće sa ekipom Frajburga, dok će se fudbaleri Mančester junajteda sastati sa Betisom u osmini finala Lige Evrope, određeno je žrebom u Nionu. 

Ostali parovi osmine finala Lige Evrope su: 

Union Berlin (Nemačka)- Sent Žiloas (Belgija), Sevilja (Španija) - Fenerbahče (Turska), Leverkuzen (Nemačka) - Ferencvaroš (Mađarska), Sporting (Portugal) - Arsenal (Engleska), Roma (Italija) - Sosijedad (Španija) i Šahtjor (Ukrajina) - Fajenord (Holandija). 

Prvi mečevi osmine finala Lige Evrope biće igrani 9. marta, a revanši nedelju dana kasnije. Finale je zakazano za 31. maj na “Puškaš areni” u Budimpešti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()