Predsednik Srbije se sastao sa vlasnikom Mančester Sitija: 'Haldun je veliki prijatelj Srbije'

Vučić se sastao sa Haldunom koji je ujedno i predsedavajući Uprave za izvršne poslove UAE

13.12.2023. 14:09
  • Podeli:
vučić al mubarak buducnostsrbijeav instagram-6579acf819ef0.webp Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsedavajućim Uprave za izvršne poslove Ujedinjenih Arapskih Emirata i vlasnikom kluba Mančester Siti Haldunom al Mubarakom, za koga je rekao da je njegov lični prijatelj, ali i veliki prijatelj Srbije. 

"O svemu smo danas razgovarali, a ja sam po svaku cenu izbegavao temu fudbalske utakmice između Crvene Zvezde i Mančester Sitija. Rekao sam Haldunu da se nadam da će sledeće godine da dođe u Beograd, ali bez Mančester Sitija. Bilo bi dobro da oni na žrebu dobiju neke druge timove!", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Vučić se sa Haldunom al Mubarakom susreo uoči večerašnje utakmice 6. kola grupne faze Lige Šampiona, Crvena Zvezda - Mančester Siti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()