Predstavljen Edinson Kavani: Desetine hiljada Argentinaca došlo na Bombonjeru

Sa 12 sam sedeo gde ste vi sada i osetio želju da budem gde sam ja sada, rekao je emotivno Urugvajac navijačima

01.08.2023. 10:18
  • Podeli:
Endison Kavani-64c8be7638235.webp Foto: AP Photo/Gustavo Garello/Tanjug

Više od 30.000 navijača Boke juniors pozdravilo je na stadionu "Bombonjera" novo pojačanje fudbalskog kluba iz Buenos Ajresa Urugvajca Edinsona Kavanija (36), prenose argentinski mediji.

Kavani je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Bokom juniors do kraja 2024. godine, a u ponedeljak je zvanično predstavljen kao novo pojačanje kluba. On bi navodno trebalo da zaradi 3.000.000 evra do kraja ugovora.

Urugvajac će u novom klubu nositi dres sa brojem 10. Kavani je bio oduševljen reakcijom navijača argentinskog kluba.

"Ovo je velika emocija. Kada sam imao 12 godina, bio sam tamo gde ste vi sada. Osetio sam želju da budem ovde gde sam ja sada. Posle toliko godina u kojima mi je fudbal dao pomalo od svega, ovde sam i uživam sa svojom porodicom", rekao je Kavani na zvaničnom predstavljanju.

Kavani je u karijeri igrao za Danubio, Palermo, Napoli, Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Valensiju. On je prošle sezone za španski klub odigrao 28 utakmica i postigao je sedam golova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()