Preminuo Ratomir Raša Babić: Bio u upravi Partizana i fudbalskog saveza

Bio je crno-beli saborac Mirka Mrajanovića i Dragana Đurića

19.02.2024. 11:36
  • Podeli:
Ratomir Raša Babić-65d328aa186f1.webp Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije objavio je tužnu vest iz fudbala - preminuo je Ratomir Raša Babić, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Beograda i član uprave FK Partizana.

Ratomir Raša Babić je rođen 1942. godine, a čitav život poklonio je fudbalu. Bio je i dugogodišnji funkcioner Fudbalskog kluba Partizan, dok je kasnije postao i predsednik Fudbalskog saveza Beograda, a bio je i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Raša Babić je od 1957. godine igrao i za Radnički iz Koceljeve, klub iz rodnog kraja, a prvu funkciju u Partizanu je dobio 1978. godine, kada je postao član Saveta omladinske škole. Bio je takođe član i Skupštine Partizana, Upravnog odbora kluba iz Humske, a u periodu kada su čelnici bili Mirko Marjanović i Dragan Đurić, on je bio potpredsednik.

Babić se isticao u radu sa omladinskom školom crno-belih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()