Progovorio brat Rajana Gigsa: Da sam želeo mogao sam da ga zakopam i uništim

Sve što sam pokušao da budem je dobar otac i muž, a on je bio samo idiot, kaže Rodri Gigs

30.01.2024. 15:00
  • Podeli:
Rajan Gigs-64b691d8aea76.webp Foto: AP Photo/Anton Uzunov/Tanjug

Rodri Gigs, brat legendarnog fudbalera Rajana Gigsa, zapretio je da bi mogao da sahrani imidž i karijeru ikone Mančester junajteda otkrivanjem priča iz njegovog života, ali to nije učinio. 

Privatni život velškog velikana eksplodirao je u britanskim tabloidima nakon što je 2011. godine objavljeno da je osam godina, dok je bio u braku sa suprugom Stejsi Kuk, imao vezu sa Natašom Liver - suprugom njegovog brata Rodrija.

Nataša i Rajan su svoju, vanbračnu, vezu održavali u hotelskim sobama i praznim imanjima do kojih je ona imala pristup kroz posao agenta za nekretnine.

U intervjuu na Jutjub kanalu "The Central Club" Rodri je ispričao da je njegova majka stala na Rajanovu stranu, iako je on bio kriv za sve šta se dešavalo.

"Sve što sam pokušao da budem je dobar otac i muž, a on je bio samo idiot", rekao je Rodri Gigs koji je negirao da je novinarima prodao priču o neveri svoje supruge sa svojim bratom. "Da sam hteo da prodam neke priče, uradio bih to prošle godine i zakopao bih tog idiota, zakopao bih ga zauvek".

Slavni fudbaler pun grehova

I dalje je ljut Rodri, ali ne koliko ljudi misle da jeste.  

"Postoje neke priče za koje znam da su mogle da budu nezgodne za njega, pa da sam hteo da prodajem priče, to bih uradio. Ali zašto bih to hteo? Zašto? Ne bih. Nisam toliko ogorčen niti toliko bolestan", rekao je Rodri Gigs.

Inače, Rajn Gigs je uhapšen u novembru 2020. godine pod sumnjom dva puta fizički napao bivšu partnerku Kejt Grevil i njenu sestru Emu. Oslobođen je u julu 2023.

Gigs je tokom 14 godina u Maančester junajtedu odigrao 672 utakmice u kojima je postigao 114 golova, a za reprezentaciju Velsa odigrao je 64 utakmice.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()