Prolećni deo Superlige Srbije kreće iz Surdulice: Partizan gostuje Javoru, Zvezda dočekuje Voždovac

Nakon zimske pauze prvi na tabeli je Partizan

08.02.2024. 11:17
  • Podeli:
fk čukarički, 12 nov 2023 - foto Dusan MilenkovicATAImages-656372ae2291f.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Prolećni deo Superlige Srbije počinje u Surdulici, a na programu je duel između Radnika i Čukaričkog

Nakon zimske pauze, nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije. Prvi meč 20. kola je na programu u petak, a u njemu će u Surdulici, Radnik dočekati Čukarički.

U subotu će biti odigrane četiri utakmice, a sastaće se: Železničar - Novi Pazar (13), Javor - Partizan (14), Vojvodina - Mladost (15) i Crvena zvezda - Voždovac (16.30), u nedelju će igrati kragujevački Radnički, koji će od 13 časova na svom terenu dočekati niški Radnički, dok će se dva sata kasnije (15) u Beogradu sastati IMT i TSC.

Poslednji meč 20. kola Superlige Srbije biće odigran u ponedeljak od 16 časova, a u Kruševcu će igrati Napredak i Spartak.

Prvo mesto na tabeli SLS drži Partizan sa 47 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 46. Treća ekipa je TSC sa 37 bodova, a iza njih slede Čukarički i Novi Pazar sa istim učinkom - 29 poena. U plej-of društvu se nalaze još Voždovac i Vojvodina sa 28 i Mladost sa 25 bodova.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()