Usled loših rezultata promene na mestu šefa struke: Portugalac preuzima Notingem Forest

Bivši trener Totanhema se vraća u Premijer ligu

20.12.2023. 13:44
  • Podeli:
notingem forest tanjug (AP PhotoRui Vieira-6582e16e0ec3c.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Fudbaleri Notingem Foresta poslednju pobedu u Premijer ligi ostvarili su još 5. novembra u duelu protiv Aston vile (2:0), a nakon toga je usledio niz loših rezultata. U narednih šest utakmica su bili bez pobede, a u čak pet su pretrpeli poraz. Niz loših rezultata fudbalera Notingem Foresta, nakon 17 odigranih kola, naterao je čelnike kluba na promene. 

Uručen je otkaz treneru Stiv Kuperu, za koga britanski mediji navode da je sa vlasnikom kluba Evangelos Marinakisom u izuzetno lošim odnosima.

FOTO: REUTERS

Odlučeno je da ekipu preuzme portugalski stručnjak Nuno Espirito Santo, saopštio je danas engleski fudbalski klub. Klub iz Notingema se trenutno nalazi na 17. mestu na tabeli Premijer lige sa samo 14 bodova. Santo je ugovor sa engleskim klubom potpisao do juna 2026. godine, a već danas će voditi prvi trening Notingem Foresta. Portugalskom stručnjaku će to biti prvi povratak u Premijer ligu od novembra 2021. godine kada je smenjen sa mesta trenera Totenhema, a debitovaće u subotu na meču protiv Bornmuta u meču 18. kola Premijer lige.

Da podsetimo, Santo je u karijeri vodio Al Itihad, Totenhem, Vulverhempton, Porto, Valensiju i Rio Ave.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()