Promene u Humskoj počele: Partizan poslao ponudu novom treneru

Rekonstrukcija tima je polako počela

31.05.2024. 15:38
  • Podeli:
stadion partizan ljutice bogdana fk parzizan-6512991cc1138.webp Foto: FK Partizan

Ranije se trener TSC-a Žarko Lazetić povezivao sa Partizanom, ali nikada do konkretnih pregovora nije došlo. Međutim, izgleda da je sada situacija drugačija.

Naime, navodno je klub iz Humske poslao ponudu Lazetiću jer je Albert Nađ gotovo izvesno prošlost kada je reč o klupi Partizana.

Partizan je spreman da ispuni sve zahteve perspektivnog stručnjaka, a ostalo je još samo da 42-godišnji trener prihvati ponudu koju mu je Parni valjak stavio pred njega, saznaje Meridian sport.

Lazetić već dugo figurira u srpskom fudbalu kao jedan od najboljih stručnjaka u našoj zemlji, dokazao se radom prvo u Metalcu, pa potom u TSC-u, sa kojim je prethodne sezone bio vicešampion i igrao grupnu fazu Lige Evrope, a ove je završio na trećem mestu i opet ima sigurnu grupu, ovoga puta u Ligi konferencija.

Sa druge strane, crno-bele čeka nova rekonstrukcija tokom leta. Pre svega će biti akcenat na odbrani, a ukoliko Lazetić prihvati ponudu, moraće da budu spremni u Humskoj da će biti potrebno vreme da implementira svoj sistem među igrače, koji dokazano daje rezultate.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()