PSŽ, ove zime, stavio Nejmara na transfer listu

Tridesetogodišnji Brazilac ima ugovor do leta 2025. godine i opciju da ostane još jednu sezonu uz astronomsku platu

06.01.2023. 15:51
  • Podeli:
Nejmar-1666012613530.webp Foto: Profimedia

Paris Sen Žermen je stavio Nejmara na transfer listu, javlja španski Fichajes.

Čelnici PSŽ su nezadovoljni odnosom uloženog novca u reprezentativca Brazila i rezultat kluba, pa su prelomili da bi bilo najbolje da se rastanu. Vlasnici francuskog kluba su doveli Nejmara kao veliko pojačanje i učinio ga tada najskupljim fudbalerom, a sve sa namerom da naprave ogroman projekat koji će eksplodirati do Svetskog prvenstva u Kataru. Međutim, planovi se nisu ispunili jer rezulati nisu došli.

Tridesetogodišnji Brazilac ima ugovor do leta 2025. godine i opciju da ostane još jednu sezonu uz astronomsku platu. Posle pet sezona i bogati vlasnici su shvatili da im je nastavak saradnje sa Nejmarom "bacanje novca". S toga oni su toliko spustili otkupnu cenu za brazilskog napadača da je za 50 miliona evra postao dostupan svima. Plata je neka druga priča.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()