Radulović ima za čim da žali: Scenario bio sličan kao u Srbiji

U dva minuta nam se sve srušilo, kaže selektor Crne Gore, selekcije koja je ostala treća u grupi

20.11.2023. 15:21
  • Podeli:
Crna Gora Mađarske-655b6b691274c.webp Foto: Robert Hegedus/MTI via AP/Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je u Budimpešti da je na meču sa Mađarskom presudio individualni kvalitet.

Crna Gora je poražena 3:1 na "Puškaš areni", u poslednjem meču grupe G kvalifikacija za EP 2024. Crna Gora je posle prvih 45 minuta vodila 1:0.

"Jedna zanimljiva utakmica, mi smo u nju ušli onako kako smo je i pripremali, da idemo na pobedu. Sve je u prvom poluvremenu bilo je pod kontrolom, ali u tim momentima nismo mnogo pretili domaćinu. Stekao sam utisak da se nismo dovoljno oporavili. Međutim, disciplina na terenu, energija, donela nam je vođstvo. Išli smo do poluvremena kako treba, a onda je scenario bio sličan kao u Srbiji", rekao je Radulović, prenosi zvanični sajt RTCG.

Žal za boljim rezultatom sigurno postoji, posebno što je Crna Gora skoro na svakom meču imala rezultat i na svojoj strani.

"Dve iznuđene izmene, tako da nam se u ta dva minuta sve srušilo. Nastavili smo da igramo, prekomponovali ekipu, napadali, želeli smo pobedu, znali smo rezultat utakmice u Leskovcu, krenuli na sve ili ništa. Žao mi je što nismo postigli golove iz očiglednih situacija, pogotovo što su Mađari golove dali iz težih pozicija. Opet je presudio taj individualni kvalitet, taj Soboslaj koji je sa dva gola rešio utakmicu", dodao je Radulović.

Mađarska i Srbija su izborile plasman na EP 2024. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()