Rajaner u svom stilu: Poznata avio-kompanija zbija šale na račun uplakanog Ronalda

Nije svima bila šala po volji

04.07.2024. 16:21
  • Podeli:
ronaldo-6686af66cd0f5.webp Foto: AP Photo/Matthias Schrader

Reprezentacija Portugala je na Evropskom prvenstvu nakon izvođenja penala pobedila Sloveniju i plasirala se u četvrtfinale.

Zvezda večeri, očekivano, bio je Ronaldo, koji je imao šansu da dovede Portugal u vođstvo nakon što je sudija svirao penal u korist njegove reprezentacije.

Ukoliko ste pratili utakmicu (a verujemo da jeste) znate da je golman Slovenije, Jan Oblak, odbranio Ronaldov slobodni udarac u 105. minutu igre. Nakon te odbrane portugalski fudbaler se rasplakao.

Ronaldo je počeo histerično da plače, a saigrači su ga grlili i tešili kako bi se smirio i mogao da nastavi utakmicu u drugom produžetku.

Na taj račun našalila se i avio-kompanija Rajaner.

"Kada zaboraviš da se čekiraš online", napisali su u opisu svoje objave.

Njihova je objava pregledana 2.3 miliona puta, ali nekima šala sa portugalskim fudbalerom nije bila po volji, pa su Rajaneru uzvratili istom merom.

"Kad moraš bukirati let Rajanerom", "Kad shvatiš da letiš Rajanerom", i slično.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()