Rajković o utakmici sa Slovenijom: Da sam postigao gol odmah bi otišao za Beograd

Pred našim timom je odulučujući meč protiv Danske

24.06.2024. 15:45
  • Podeli:
rajkovic AP PhotoThanassis Stavrakis-667057fa1cc3f.webp Foto: AP PhotoThanassis Stavrakis

Golman Fudbalske reprezentacije Srbije,  Predrag Rajković govorio je za jutjub kanal Fudbalskog saveza Srbije o utakmici protiv Slovenije i Danske.

"Generalno utakmice su bile dobre, osim što smo mi slabije ušli u utakmice. Posebno protiv Engleza, koje smo saterali na svoju polovinu, ali nismo pobedili. Protiv Slovenaca smo znali da su dobri u tranziciji, tako smo i primili gol, mi smo pokažali naš karakter i na kraju smo postigli gol u 95 minutu".

Šta ti je prolazilo kroz glavu u finišu meča sa Slovenijom.

"Svi znamo utakmica se igra 90 minuta. Nismo imali sreće pogađali smo prečku i stativu, bio je poslednji korner na utakmici. Osetio sam potrebu da odem na korner i pomognem ekipi, to je faktor koji može da zbuni igrače, srećan sam što smo postigli gol i uzeli bod. Značiće nam puno taj bod. Jako sam srećan zbog Luke, da dođemo do tog boda, zasluženog. Da sam postigao gol ne bi se vraćao, odmah bi otišao za Beograd".

REUTERS

Sudbina u rukama Srbije, šta možemo oćekivati na utakmici protiv Danske.

"Računica je prosta, naravno ima tu nekih drugih rezultata, ako želimo da prođemo moramo da pobedimo. Moramo da krenemo agresivno i da prvi postignemo gol, onda možemo bolje da kontrlišemo utakmicu. Trebamo da budemo skoncetrisani da postignemo prvi gol ili da postignemo gol više od Danaca".

Koliko su dva trofeja važna u stvojoj karijer, koji je draži.

"To su najznčajnija dva trofeja u mojoj karijeri. Svetsko prvenstvo je značanije u mojoj karijeru, tad nas je kao i sada krasio pobednički mentalitet. Ali stalno kad igrate za Srbiju , oćete da date sve do sebe, kada si sa terena izašao na kolenima onda znaš da si dao sve od sebe. Tako i protiv Danaca moramo da damo sve od sebe za naš narod".

Koji su kvaliteti sve trojice golmana u reprezentaciji.

"Pa svi smo ludi, svako ima svoje karakteristite. U dobrim smo ligama, tu najveći propblem ima selektor. Nas trojica se dobro slažemo, mi smo ovde u službi rešrezentaciju, mi smo tu da pomognenmo jedni drugima".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()