Republika tvrdi: Sergej Milinković Savić se dogovorio sa klubom iz Saudijske Arabije

I Srbija ima svog reprezentativca na Bliskom istoku

10.07.2023. 11:43
  • Podeli:
Sergej Milinković Savić foto Tanjug:Fabrizio Corradetti:LaPresse via AP-64739d74b75e8.webp Foto: Tanjug/Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP

Dok su ga svi licitirali i slali u evropske klubove, ali niko nije bio u pravu jer "Lotito transfer nije dozvoljavao" Sergej Milinković Savić se dogovarao na drugoj strani sveta. Doskorašnji fudbaler Lacija, karijeru će nastaviti u saudijskom Al Hilalu, prenosi italijanska "Republika".

On bi trebalo da zarađuje 20.000.000 evra godišnje u naredne dve sezone, dok bi Laciju trebalo da pripadne 40.000.000 evra.

Nakon višenedeljnih pregovora, predsednik Lacija Klaudio Lotito je prihvatio ponudu tima iz Rijada.

Milinković-Savić je prethodnih sezona bio dovođen u vezu sa brojnim evropskim velikanima, poput Juventusa, Intera, Pari Sen Žermena, Milana, potom Arsenala, Totenhema i poslednje Njukasla.

Pre njega, ovaj klub je doveo Kalidua Kulibalija iz Čelsija, Rubena Nevesa iz Vulverhemptona, dok se kao moguća pojačanja spominju i Nejmar, Alvaro Morata, Romelu Lukaku, Đanluiđi Bufon

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()