Roj Hodžson pred otkazom: Našli mu već i zamenu

Englezu pozlilo na treningu

15.02.2024. 22:50
  • Podeli:
Roj Hodžson-65ce27f9b3b2d.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Rukovodstvo Kristal Palas planira da uruči otkaz dosadašnjem menadžeru Roju Hodžsonu (76) i da na njegovo mesto imenuje, znatno mlađeg, austrijskog trenera Olivera Glaznera (49), prenosi danas Bi-Bi-Si.

Kristal Palas se trenutno nalazi tek na 15. mestu na tabeli Premijer lige sa 24 boda.

Bi-Bi-Si navodi da je Hodžson tokom dana trebalo da održi konferenciju za medije, ali je ona otkazana, pošto je menadžeru Kristal Palasa pozlilo tokom treninga.

Kristas Palas će u ponedeljak gostovati ekipi Evertona u 25. kolu.

Hodžson je klub iz Londona preuzeo krajem marta 2023. godine, a uspeo je sa ovim timom prošle sezone da izbori opstanak u Premijer ligi. Međutim, Kristal Palas ove sezone beleži loše rezultate.

Glazner je trenutno bez angažmana, pošto je napustio Ajntraht iz Frankfurta na kraju prošle sezone.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()