Samo što je došao, odigrao tri meča i teško se povredio: Kraj sezone za Kalajdžića

I Evropsko prvenstvo je pod znakom pitanja za Sašu

19.02.2024. 14:29
  • Podeli:
Saša Kalajdžić-65d354a01c8f9.webp Foto: AP Photo/Francois Walschaerts/Tanjug

Austrijski fudbalski reprezentativac Saša Kalajdžić (26) doživeo je tešku povredu kolena desne noge i neće igrati do kraja sezone, saopštio je Ajntraht iz Frankfurta na zvaničnom sajtu. 

"Kalajdžić je na gostovanju Frajburgu (3:3) doživeo rupturu ukrštenih i bočnih ligamenata kolena desne noge i biće van terena na neodređeno vreme. Saši želimo dobro i brzo ozdravljenje!", saopštio je Ajntraht, klub za koji Kalajdžić igrao kao pozajmljen igrač iz Vulverhemptona.

Kalajdžić je odigrao samo tri meča za nemački klub u koji je došao 7. januara, a kako se dalje ističe, moraće na operaciju kolena i predstoji mu višemesečna pauza.

Zbog teške povrede i operacije Kalajdžić će preskočiti i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde je Austrija smeštena u grupu D sa Holandijom, Francuskom i pobednikom baraža staze A (Vels, Finska, Poljska ili Estonija). 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()