Sančez mora na bolovanje: Šansa za Petrovića na golu Čelsija

Poketino na mukama zbog velikog broja povređenih igrača

15.12.2023. 14:19
  • Podeli:
robert sančez-levo i đorđe petrović, fk čelsi - 10 dec 2023 - foto AP Photo Jon Super Tanjug-6575fbbc8108f.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Prvi golman Čelsija Robert Sančez moraće da pauzira određeno vreme zbog povrede kolena, pa će gol Plavaca u narednom periodu braniti Srbin Đorđe Petrović.

Kako je saopšteno na sajtu Čelsija, Sančez je povredio koleno u prošlonedeljnom meču protiv Evertona, kad ga je u finišu utakmice zamenio upravo Petrović. Nije precizirano koliko će Španac morati da pauzira, ali se ističe da je pod budnim nadzorom specijalista. 

Menadžer Čelsija Mauricio Poketino posle povrede Sančeza od golmana može da računa na Petrovića, Markusa Betinelija i Lukasa Bergstroma.

Dodaje se da su se u meču protiv Evertona povredili i Mark Kukurelja i Ris Džejms i da će i njih dvojica morati na pauzu, ali ni za njih nije precizirano koliko će biti van terena. 

Zbog povreda i dalje je van stroja Trevoh Čaloba, Ben Čilvel, Karni Čukvumeka, Vesli Fofana, Lesli Ugočukvu i Noni Madueke.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()