Saša Ilić spreman za novi trenerski angažman: "Nikad se ne zna šta će biti sutra"

Koji će biti naredni klub legende crno-belih?

23.10.2024. 17:05
  • Podeli:
saša ilić profimedia-663619cee7fc0.webp Foto: Profimedia

Legenardni fudbaler i trener, Saša Ilić nedavno se rastao sa Nižnjijem iz Novgoroda i slobodan je u izboru nove sredine.

On je u razgovoru za ruske medije otkrio da ima ponude da preuzme neki klub.

"Do sada nije bilo ponuda iz Rusije. Imam ponude iz drugih zemalja, ali ne i iz Rusije. Da li sam spreman da se vratim na posao? Da, spreman sam, ali nikad se ne zna šta će biti sutra", rekao je Ilić za RB Sport.

Legendarni as Partizana je na kormilu ruskog prvoligaša proveo pet meseci i za to vreme je uspeo da sačuva ekipu u elitnom rangu.

Ilić je ranije bio trener Atromitosa, CSKA iz Sofije i Čukaričkog.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()