Saudijci kvare posao Zvezdi: Babić daleko od Marakane?

Rođeni Banjalučanin trenutno nastupa za Spartak iz Moskve

26.05.2024. 11:33
  • Podeli:
Srđan Babić-655b6c5d28394.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Prethodnih dana se pojavila informacija kako će se u redove Crvene zvezde vratiti Srđan Babić.

Čelnici kluba sa Marakane su  želeli da u svoje redove vrate reprezentativca Srbije Srđana Babića, aktuelnog igrača Spartaka iz Moskve, ali ruski mediji danas prenose da on ima punudu iz Saudijske Arabije.

Još uvek nije poznato o kom klubu je reč, ali potvrđuje da je ponuda na stolu ekipe Spartaka.

Babić se nalazi na spisku selektora Srbije Stojkovića za predstojeći šampionat Evrope.

On je u avgustu prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa Moskovljanima, koji će svakako dobiti obeštećenje u slučaju da Srbin napusti klub.

Prema Transfermarketu, njegova vrednost se procenjuje na 4.000.000 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()