Saudijci našli rešenje: Nejmar i povređen suspendovan

Al Hilal će morati da pronađe drugi način da isplati ogromnu platu Brazilcu

10.11.2023. 12:27
  • Podeli:
Nejmar Al Hilal_Twitter-64dbadf48a065.webp Foto: Twitter

Nejmaru nije sezona kako je zamišljao. Prema pisanju medija u Saudijskoj Arabiji Al Hilal je suspendovao povređenog Brazilca kako ne bi zauzimao mesto stranca u timu.

Propisi dozvoljavaju klubovima da imaju u timu najviše osam igrača koji dolaze van Saudijske Arabije, a Al-Hilal je dostigao taj limit.

S obzirom na to da će Nejmar zbog teške povrede propustiti celu sezonu, klub je na neodređeno vreme suspendovao registraciju ovog iskusnog napadača sve dok se ne oporavi.

Al Hilal planira da dovede novog stranca i to na poziciji levog beka, a onda, kada Nejmar ponovo bude mogao da igra, prodaće jednog igrača kako bi mu napravili mesto u ekipi.

Pošto je ugovor suspendovan, Al Hilal će morati da pronađe drugi način da isplati ogromnu platu Nejmaru - 150 miliona evra godišnje, plus 50 miliona komercijalnih bonusa.

Nejmar sa Al Halilom ima ugovor do 30. juna 2025. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()