Saudijci zbunili Modrića: Gostoprimstvo vanvremenskih razmera

Iskusni igrač Real Madida nije ni sanjao koliko je popularan u Rijadu

09.01.2024. 10:25
  • Podeli:
Modric_saudija_foto_x-659ce4e31c30c.webp Foto: X/@jysus2021

Ono šta u Saudijskoj Arabiji možete da doživite retko gde možete da osetite. Da Saudijci gostoprimstva imaju na pretek, naročito prema sportistima, uverili su se fudbaleri Real Madrida, a posebno Luka Modrić koji nije skrivao da je iznenađen prenaglašenom dobrodošlicom domaćina u Rijadu

Velikani španskog kluba stigli su u Saudijsku Arabiju gde će u sredu igrati polufinale španskog Superkupa protiv Atletiko Madrida. Već aerodromu, po sletanju iz Madrida, za hrvatskog internacionalaca je pripremljen specijalan doček, a po njegovom govoru tela bi se moglo reći da je Luka bio iznenađen zbog svega. Prvo je dobio buket cveća i duboki naklon od domaćina koji ih je dočekao.

Koliko je Luka Modrić, za koga se već neko vreme interesuju klubovi iz Saudijske Arabije, popularan u toj zemlji i sam je iznenađen. Dok je prolazio navijači su ga dozivali, s njegove desne strane bili su poređani ljudi iz protokola koji su u rukama držali pozlaćene pehare, dok je jedan od njih svirao i tamburu.

Modrić nije stigao da izusti ni reč, navijačima je mahnuo cvećem i odmah se uputio ka klupskom autobusu bez zaustavljanja za tražene autograme ili zajedničke fotografije.

Dosta je Saudijaca koji se nadaju da će od ove godine gledati Modrića u svom prvenstvu. Takav scenario nije daleko od istine. Još letos se pisalo o neverovatnim ciframa. Nuđeno mu je čak 80 miliona evra po sezoni, ali se odlučio da ostane u Realu. 

Modrićev ugovor sa klubom sa "Santijago Bernabeua" ističe na kraju sezone. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()