Šćepović potpisao, Novi Pazar ističe: Marko je pojačanje koje smo čekali

Peti igrač čiji je dolazak oduševio navijače plavo-belog tima

18.09.2023. 14:59
  • Podeli:
Marko Šćepović1-650849bf90479.webp Foto: Profimedia

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Marko Šćepović (32) potpisao je ugovor sa Novim Pazarom, saopštio je ovaj klub na društvenim mrežama.

Šćepović je ponikao u Partizanu, a pored crno-belih igrao je za Teleoptik, Olimpijakos, Majorku, Terek, Muskron, Fehervar, Rizespor, Buriram junajted, Omoniju i španski Lugo.

"Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali. Uprava kluba je zatvorila prelazni rok sa ovim izvanrednim pojačanjem", navedeno je u objavi Novog Pazara.

Šćepović je za reprezentaciju Srbije odigrao pet utakmica.

Novi Pazar je nedavno potpisao ugovore sa Ademom Ljajićem i Sejdubom Sumom, dok su na pozajmicu iz Fenerbahčea stigli Omar Fajed i Žinho Žo.

Novi Pazar se nalazi na sedmom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 10 bodova iz sedam utakmica.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()