Selektor Brazila doneo lepe vesti: Nejmar se vraća na teren

On će kroz pet dana odigrati svoj prvi meč u sezoni

16.10.2024. 15:20
  • Podeli:
Nejmar-65561a7ee2f61.webp Foto: AP Photo/Andre Penner/Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila, Dorival Žunior je najavio da bi se Nejmar ubrzo trebao vratiti na teren.

Naime, on će kroz pet dana odigrati svoj prvi meč u sezoni.

"Nejmar nam je najavio da će 21. oktobra igrati za Hilal protiv Aina. Lekar reprezentacije dr Rodrigo Lasamir će otputovati u Saudijsku Arabiju i posle razgovora sa lekarima Hilala proceniti koliko je Nejmar spreman da igra. Ako je onako kako sam zaključio iz našeh razgovora, verujem da će biti na sledećem spisku", rekao je Dorival.

Podsetimo, Nejmar se povredio nedugo po dolasku u Rijad. Stradalo je koleno, a posle dugog oporavka je spreman da se pridruži Sergeju Milinkoviću-Saviću i Aleksandru Mitroviću.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()