Selektor Piksi posetio najvažniji meč u Srbiji: Koga bi mogao da gleda pred EURO?

Bio je u društvu saradnika

16.05.2024. 17:50
  • Podeli:
Tan2023-10-1421541692_7 dragan stojković piksi AP PhotoDenes Erdos-652b06d676f19.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Denes Erdos

Fudbaleri Radničkog 1923 u Kragujevcu dočekuju tim Vojvodine u okršaju šeste runde plej-ofa Superlige Srbije. Okršaj ima epitet najvažnijeg u šampionatu u ovom momentu usled borbe za četvrtu poziciju koja sigurno vodi u Evropu.

Kiks strpljivo čeka Čukarički, koji u petak igra protiv Partizana, a koliko je duel bitan za rasplet govori i prisustvo Dragana Stojkovića Piksija na stadionu "Čika Dača".

Sportske su ga usnimile u društvu saradnika iz reprezentacija Bratislava Živkovića i delegacija domaćeg i gostujućeg tima selektor Srbije je došao u kišovitu Šumadiju kako bi ispratio meč.

Ostaje zagonetno da li je možda gledao i neku opciju pred predstojeće okupljanje i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()