Serija A: Napoli ponovo razočarao, Arnautović dao prvi gol za Inter

"Srpski derbi" u Italiji pripao je Fjorentini

30.12.2023. 09:05
  • Podeli:
Marko Arnautovic-658fcf528100d.webp Foto: Tano Pecoraro/LaPresse via AP/Tanjug

Fudbaleri Đenove i Intera odigrali su remi 1:1, dok je šampion Italije Napoli ponovo razočarao na meču, bez golova, koji je kod kuće igrao protiv Monce u 18. kolu italijanske Serije A.

Inter je u Đenovi bez povređenog kapitena i najboljeg strelca Lautara Martineza poveo golom Marka Arnautovića u 42. minutu, prvencem Austrijanca u sezoni u Seriji A, da bi u 45+7. izjednačio Radu Dragušin

Inter je ostao prvi sa 45 bodova, pet više od Juventusa koji večeras dočekuje Romu.

Napoli ne samo da nije kod kuće savladao Moncu, već je bio na korak od poraza, ali je golman šampiona Italije Meret u u 68. minutu odbranio penal Pesini

Samo Radonjić ostao na klupi

U "srpskom derbiju" Fjorentina je pobedila kod kuće Torino 1:0 golom štopera Luke Ranijerija u 83. minutu. 

Nikola Milenković je odigrao ceo meč za Fjorentinu, kao na drugoj strani njegovi saigrači iz reprezentacije Vanja Milinković-Savić i Luka Ilić. Nemanja Radonjić je ostao na klupi Torina.

Lacio je preokretom savladao Frozinone kod kuće rezultatom 3:1, iako je gubio od 57. minuta.

Rezultati 18. kola: Đenova - Inter 1:1, Lacio - Frozinone 3:1, Fjorentina - Torino 1:0, Napoli - Monca 0:0.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()