Sivić pred Čukarički: "Bodove iz Novog Pazara više ne može niko da odnese"

Utakmica se igra u nedelju od 17 časova

13.09.2024. 16:20
  • Podeli:
tomislav sivić-66cb26d69f5e1.webp Foto: Milos Miskov/ATAImages

Utakmica osmog kola Superlige između Novog Pazara i Čukaričkog igraće se u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu.

Očekivanja pred meč su izneli trener Tomislav Sivić i oporavljeni napadač Uroš Đuranović.

''Nalazimo se na konferenciji za medije, pred bitnu utakmicu protiv jakog protivnika o kome ne treba da trošimo reči. Radi se o izuzetnoj ekipi koja skoro i da ne menja kostur tima. To se može osetiti u njihovoj igri i to je jedna ozbiljna ekipa koja zna šta hoće, sa mnogo dobrih pojedinaca.

Radi se o vrlo zahtevnoj utakmici. Na moju sreću, imali smo pauzu, tokom koje smo mogli da podignemo nivo zahteva u igri. Igrači su zaista radili izuzetno i očekujemo dobru utakmicu. Imamo jedan dogovor da bodove iz Novog Pazara više ne može niko da odnese'', poručio je trener Sivić i dodao:

''Moraćemo da nadmašimo sebe da bismo osvojili bodove. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe i moramo biti mudri i pametni. Dobro smo radili i dobrom se nadamo, 100 posto mogućnosti nije dovoljno, ali sam siguran da ćemo dati i više''. 

Slično razmišlja i Uroš Đuranović, 30-godišnji napadač koji je debitovati za ekipu Novog Pazara posle oporavka od povrede.

''Ozbiljna ekipa koja je godinama u vrhu tabele. Iskoristili smo pauzu da se uigramo i postavimo taktiku. Cilj je da niko iz Pazara ne odnese bodove tako lako i sigurno je da ćemo svakoga namučiti, pa verujem da će i u nedelju biti takva utakmica.

Drago mi je da sam se konačno vratio posle povrede. Ovo je prva povreda koja me je udaljila od treninga i utakmica i jedva čekam sledeću utakmicu. Sad sam spreman i na raspolaganju sam šefu. Uvek je isti cilj, pomoći ekipi i uraditi svoj posao". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()