Slaven Bilić, posle 12 utakmica, dobio otkaz

Januarski prelazni ro je završen i promena trenera je jedina moguća opcija za obnavljanje energije, rekao je Ben Manga

09.03.2023. 12:34
  • Podeli:
Slaven Bilić-6409c4b555235.webp Foto: Profimedia

Slaven Bilić više nije trener Votforda. Engleski klub je, posle 12 utakmica, obavestio javnost da je odlučio da se rastane od hrvatskog trenera i njegovog stručnog štaba jer očekivani rezultati nisu ostvareni. 

Hornetsi su pobedili samo jednom u poslednjih osam utakmica Ski Bet šampionata i to je bio deo serije koja je uključivala samo tri pobede od Božića.

"Svi smo ambiciozni da uspemo ove sezone, tako da je potrebno nešto novo i brzo da se desi. Učinićemo sve dok još ima prilike za napredak", rekao je tehnički direktor Votforda Ben Manga o odluci kluba. "Pošto je januarski prelazni rok završen, promena trenera je jedina moguća opcija za obnavljanje energije pred poslednje utakmice koje su pred nama".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()