Šok i neverica u Herti: Barkok operisan posle napada u noćnom klubu u Berlinu

Marokanac je u januaru ove godine došao iz Majnca na pozajmicu do kraja sezone

29.04.2024. 15:14
  • Podeli:
ajmen barkok, 26 april 2024 - profimedia-662f9cbf0a2cd.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Herte, Marokanac Ajmen Barkok, operisan je posle napada u noćnom klubu u Berlinu i za njega je sezona završena, saopštio je danas berlinski klub na zvaničnom sajtu. 

"Bili smo užasnuti kada smo juče saznali da je Ajmen Barkok fizički napadnut u berlinskom baru u noći između subote i nedelje i da je morao da bude odveden u bolnicu sa povredama lica. Ajmen je juče, u nedelju, uspešno operisan, ali neće biti dostupan ekipi u narednom periodu. Želimo ti brz oporavak Ajmene i mislimo na tebe", stoji u saopštenju Herte.

Barkok (25) je u januaru ove godine došao u Hertu iz Majnca na pozajmicu do kraja sezone. Za reprezentaciju Maroka odigrao je 18 utakmica i postigao jedan gol.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()