Spajić teško doživeo poraz od Benfike: Emotivno sam ispražnjen, primili smo dva jeftina gola

Primili smo jeftina dva gola, posle toga je bilo mnogo teško da se vratimo, priznao je Spajić

19.09.2024. 21:09
  • Podeli:
uroš spajić, 19 sept 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages 19, septembar, 2024-66ec75852ae16.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Benfike na domaćem terenu sa 2:1 (2:0) u prvom kolu UEFA Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića su uspeli da se uzdignu posle smušenog prvog dela meča, naprave veliki pritisak, čak i smanje prednost, ali za izjednačenje nije bilo dovoljno vremena.

Golove za Portugalce su postigli Kerem Akturkoglu u 9. i Orkan Kokču u 29. minutu, dok je utešni pogodak za crveno-bele postigao Milson u 86. minutu na izvanrednu asistenciju Šerifa Endijajea.

Posle utakmice je izjavu dao kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić koji je bio vidno nesrećan pošto njegov tim nije uspeo izvući makar remi.

"Mnogo smo grešili u prvom poluvremenu i to je nedopustivo. Verovatno je to bilo iz neke želje da se pokažemo. Grešili smo u jednostavnim pasovima, oni su opasni u tranziciji, koristili su to. Pokazali smo da nismo slučajno ovde, pogotovo u drugom poluvremenu. Ako smo uspeli da jednu Benfiku sabijemo u šesnaesterac, to znači da imamo kvalitet", rekao je Spajić za TV Arena Sport.

Kapiten crveno-belih je, ipak, smogao snage da nađe i pozitivne stvari iz ovog duela.

"Primili smo jeftina dva gola, posle toga je bilo mnogo teško da se vratimo. Dobra stvar je što smo pokazali da možemo. Ima još mnogo utakmica da se igra. Nadam se da će sledeći put biti bolje".

Naredni meč u Ligi šampiona, Crvena zvezda igra protiv Intera u Milanu prvog oktobra.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()