Sportski direktor Lacija: Lotito je za Sergeja odbio stotine miliona evra

Ne želim da ulazim u to zašto nije došlo do prodaje, kaže Igli Tare

28.01.2024. 14:32
  • Podeli:
Sergej Milinković Savić-1668760820996.webp Foto: Profimedia

Još se u Laciju priča o Sergeju Milinkoviću Saviću, iako je on karijeru nastavio u Saudijskoj Arabiji. I u ovom prelaznom roku predsednik kluba Klaudio Lotito otkrio je da je odbio da proda srpskog internacionalca, a onda je popustio na ponudu Al Hilala od 40.000.000 evra.

Bivši sportski direktor Igli Tare otkrio je kakve su cifre stizale u Rim za srpskog vezistu.

"O Milinković Saviću je rečeno mnogo stvari koje nisu istinite, od toga da će otići kao slobodan igrač do ideje da ne želi da ostane. Jedina istina je da je predsednik Klaudio Lotito odbio veoma važne ponude, vredne preko 100.000.000 evra, od Milana i Mančester junajteda. Ne želim da ulazim u to zašto nije došlo do prodaje, jer je Lotito želeo da sačuva jak tim i održi obećanja koja je dao treneru. Ne zaboravimo da je u sezoni koju je prekinula kovid pandemija Lacio bio na ivici da osvoji Skudeto", otkrio je Tare u razgovoru za TV Play.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()