Srbija nema koristi od utakmice u Kelnu: Engleska i Slovenija bez golova

Jedna od lošijih utakmica na Evropskom prvenstvu

25.06.2024. 22:51
  • Podeli:
engleska slovenija AP PhotoMartin Meissner-667b207c24a7b.webp Foto: AP PhotoMartin Meissner

Fudbaleri Engleske i Slovenije u Kelnu odigrali su nerešeno u okviru trećeg meča grupe C na Evropskom prvenstvu, rezultat je bio 0:0.

Fudbaleri Slovenije su krenili agresivno od starta meča, u petom minutu su imali dobru priliku.  Posle centaršuta sa leve strane, na drugoj stativi je bio sam Petar Stojanović, koji je uposlio Šeška, a napadač Lajpciga je glavom pokušao, ali je Pikford bio na mestu.

U 20. minutu sjajna akcija Engelske, gde je Foden probio po levoj strani, uposlio Saku koji je loptu ubacio u gol, ali se pre toga našao u ofsajdu.

Samo nekoliko minuta kasnije, izgubili su Englezi loptu, momentalno su Slovenci krenuli u kontru preko Karničnika, koji je uposlio Šeška, ali je lopta bila prejaka, pa je Pikford prvi stigao do nje.

U 31. minutu pokušao je Hari Kejn glavom ka golu Slovenije, ali je Oblak bio na mestu.

Tripije je uputio jedan oštar centaršut ka golu Slovnije. Srećom po ekipu Matjaža Keka, Kejn je zakasnio na ovu loptu, tako da je Slovenija dobila gol-aut.

Na poluvremenu je rezultat ostao 0:0.

FOTO:  AP PHOTOMARTIN MEISSNER
 

Na startu drugog poluvremena nije bilo šansi, ništa nismo videli u uvodnih deset minuta meča na stadionu u Kelnu.

U 63. minutu šansa za Slovence, Čerin je oprobao svoj udarac iz daljine, međutim bio je daleko pored gola. Dosadna igra je usledila, ni jedni ni drugi nisu stvarali šanse.

Mrtav period igre,  kod Slovenaca iz igre su izašli Mlakar i Šporar, dok su sada u igri Gorenc-Stanković i Celar.

Međutim, ni to nije donelo velike promene, rezultat je ostao nepromenjen do kraja 0:0 i ovo ne odgovara našoj reprezentaciji.

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()