Srbin oduševio Espirita Santa: Milenković lider, potreban je timu

Sjajne partije srpskog reprezentativca u Premijer ligi

07.10.2024. 07:30
  • Podeli:
nikola milenkovic profimedia-0901216300-66ca05d4b5989.webp Foto: Profimedia

 Srpski reprezentativac, Nikola Milenković proglašen je za najboljeg igrača Notingem Foresta u septembru mesecu.

Srpski štoper je uspostavio kvalitetno partnerstvo sa Muriljom, pa je Notingem primio samo pet golova u dosadašnjih šest rundi. 

Trener Espirito Santo je izrazio oduševljenje Milenkovićem.

"Veoma smo zadovoljni Nikolom. Bio je zaista dobar za nas, istakao se i dobro se pokazao. On je bitan i može da nam pomogne zbog liderstva i fizičkih karakteristika. Fokusiran je, odlučan i veoma konkurentan. Ovo je vrsta igrača koji su timu preko potrebni", rekao je Espirito Santo.

Milenković je stigao u Notingem za 14.300.000 evra iz Fiorentine, gde je proveo sedam godina. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()