Srbin spasio tim iz Bergama: Samardžić "golčinom" doneo bod Atalanti

Sjajan potez srpskog reprezentativca

29.09.2024. 10:15
  • Podeli:
lazar samardzic profimedia-66f90bc878a17.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Lazar Samadržić doneo je golom u 90. minutu bod Atalanti na gostovanju u Bolonji (1:1) u meču šestog kola Serije A.

Santijago Kastro je u 46. minutu doveo domaćina u vuđstvo, ali je Bolonja u 52. minutu ostala sa desetoricom pošto je Džon Lukumi dobio direktan crveni karton. 

Rezervista Alatante Samardžić, koji je u igru ušao u finišu prvog poluvremena, dao je u 90. minutu gol za konačan rezultat. 

Reprezentativac Srbije je prelepim udarcem sa oko 20 metara matirao golmana Bolonje Lukaša Skorupskog. 

Atalanta i Bolonja sad zauzimaju deveto i deseto mesto sa po sedam bodova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()