Stroge kazne UEFE: Kažnjena Zvezda i TSC, odluke se neće dopasti navijačima

U okviru 3. kola Lige šampiona Crvenoj zvezdi gostuje Lajpcig i tada će kapacitet "Marakane" biti umanjen

16.10.2023. 19:52
  • Podeli:
Marakana-647852fc2a4da.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Disciplinska komisija UEFA odlučila je da kazni Crvenu zvezdu zbog diskriminatorskog ponašanja navijača beogradskog kluba tokom utakmice sa Jang Bojsom, sa 62.000 evra i smanjenjem kapaciteta stadiona "Rajko Mitić" za 10 .000 mesta na narednoj utakmici.

U okviru 3. kola Lige šampiona Crvenoj zvezdi gostuje Lajpcig i tada će kapacitet "Marakane" biti umanjen za 10.000 mesta. 

Pored toga "crveno-beli" će morati da plate 40.000 evra zbog ponašanja navijača i još 22.000 zbog zakrčenih prolaza na tribinama, stoji u saopštenju Evropske fudbalske unije (UEFA).

TSC će morati da umanji kapacitet svog stadiona za 1.000 mesta kada u 3. kolu Lige Evrope u Bačkoj Topoli bude gostovao Frajburg, takođe zbog diskriminatorskog ponašanja navijača na meču sa Olimpijakosom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()