Tadić se prisetio poraza od Švajcaraca i otkrio detalje iz svlačionice: Imali smo tu neku diskusiju...

Oni su bili dobra reprezentacija, i sada su, rekao je kapiten Srbije

25.03.2024. 09:12
  • Podeli:
dusan-tadic-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić nema dilemu koju utakmicu u nacionalnom dresu bi voleo da ponovi ukoliko bi mogao, što je otkrio u razgovoru za zvaničan sajt Fudbalskog saveza Srbije!

Tačnije, Tadić bi ponovio dve, obe protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu, mada je ona prva iz 2018. ipak "bitnija". Na pitanje Nebojše Petrovića da prokomentariše to što je Aleksandar Kolarov u autobusu u Rusiji rekao "da deset puta igramo sa njima, devet puta bismo izgubili", Tadić se nije složio.

Istovremeno, priznao je i da je na poluvremenu postojala određena diskusija među igračima, Švajcarska je preokrenula i pobedila.

"Mislim da smo mogli da ih dobijemo. I da smo morali. Eto, tu smo mi malo... Jeste, oni su bili bolju tu utakmicu. Prvo poluvreme su bili bolji, ali smo mi dali gol i bilo je 1:0 za nas. Drugo poluvreme malo smo imali neku diskusiju u svlačionici. Da treba malo više da im izađemo, da ne dozvolimo toliko prostora, što smo imali za pravo. Izašli smo malo više i prvi pogodak smo primili iz toga. Nismo se odmah namestili, Zomer je jednim pasom izbacio nas 4-5, lopta je otišla na stranu, odbila se Džaki i on je dao gol. I drugi je bio pred kraj na kontru, kad smo išli na sve ili ništa. Oni su bili dobra reprezentacija, i sada su".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()