Ten Hag o Martinesu: Izgleda loše

Možemo samo da se molimo, kaže trener Junajteda

04.02.2024. 22:34
  • Podeli:
Lisandro Martinez-65bffac65cb3c.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Nova povreda za Lisandra Martineza, novi peh za Mančester junajted. Defanzivac Crvenih đavola je na utakmici protiv Vest Hema povredio koleno i čeka ga duga pauza. 

Martinez je pao sa bolnom grimasom na licu, uhvatio se za koleno, pa mu je ukazana lekarska pomoć. Nakon toga pokušao je da nastavi utakmicu, ali je ponovo pao na travu i morao je da napusti teren. 

Posle trijumfa od 3:0 trener Junajteda Erik ten Hag je prokomentarisao i stanje Argentinca, a situacija nije ohrabrujuća.

"Izgleda loše. Moraćemo da sačekamo, da se postavi prava dijagnoza i onda da vidimo kako dalje. Nadamo se da nije toliko loše, kao što izgleda na prvi momenat. Možemo samo da se molimo za to. Toliko je naporno radio da bi se spreman vratio na teren", rekao je Ten Hag.

Ovo je Martinezu bila tek četvrta utakmica duže pauze od operacije kolena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()