Terzić o utakmicama sa Sitijem i Jang Bojsom: Meč godine je na Marakani

Zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje gostovanjem Sitiju u utorak 19. septembra

16.09.2023. 12:13
  • Podeli:
Zvezdan Terzić-64749e961aea9.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

"Ako smo ikoga želeli da izbegnemo iz prvog šešira, to je bio Mančester Siti. Najbolja ekipa na planeti u poslednjih pet-šest godina i zato bi utakmica protiv Jang Bojsa 4. oktobra na Marakani mogla da bude 'meč godine' ", izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje gostovanjem Sitiju u utorak od 21:00.

"Ne bih voleo da opterećujem igrače i stručni štab time, ali jasno je da bismo pobedom sebi otvorili širom vrata ka zacrtanom cilju. Da, to je najvažniji meč za Crvenu zvezdu u ovoj godini. A, neće oni da dođu kod nas i kažu 'evo, mi smo došli da vam damo tri boda'. I oni imaju očekivanja, nadanja. I nikako se taj tim ne sme potceniti", istakao je Terzić za Sportal.

Ali, čak i da ne osvoje u Beogradu tri boda,tu je meč i u Bernu, gde ćemo, naravno, da idemo na pobedu, dodao je on.

"Biće zanimljivo. Ima mnogo naših navijača u Bernu. Biće ih i u Lajpcigu, siguran sam. Verujem da ćemo na oba ta gostovanja imati podršku kao da maltene igramo kod kuće".

Prema njegovim rečima, Zvezdin cilj je proleće u Evropi.

"Za očekivati je, realno, s obzirom na to da smo krenuli iz trećeg šešira, da i osvojimo to treće mesto. Jer, ako bismo završili iza Jang Bojsa, to bi bio neuspeh. Brojke kažu da smo mi u ovu grupnu fazu ušli kao favoriti u odnosu na njih. Naravno želimo i više od toga i nećemo odustati od svojih snova, odnosno od borbe za drugo mesto", poručio je Terzić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()