Terzić otkrio šta Zvezda planira da uradi sa Borjanom: Već se sprema poseban plan

Crveno-beli su danas počeli pripreme za narednu sezonu

17.06.2024. 19:46
  • Podeli:
terzić zvezdan tanjug-659e783192c88.webp Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić obratio se medijima na početku priprema fudbalera za novu sezonu.

Tom prilikom je otkrio da li će golman Milan Borjan biti deo tima za narednu sezonu.

"Mi smo pre nekoliko dana razgovarali sa Borjanom, ponudili smo mu određene opcije, ima ugovor na dve godine. Mi smo u obavezi, ponudili smo da to bude prelazak sa igračke karijere na jednu drugu funkciju, početak jedne druge karijere. Ja bih voleo da ostane u klubu, u ovom momentu se Glazer nametnuo kao izvanredno rešenje i Borjan nema potrebe da konkuriše za prvi tim. Za Glazera smo imali ozbiljne ponude i mi moramo da spremamo mlađeg golmana kao zamenu", rekao je on i dodao:

"Moramo dovesti golmana u nekoj perspektivi koji će biti spreman. S Borjanom smo razgovarali i na putu smo da nađemo rešenje, do 30. juna ima obavezu po ugovoru u Slovanu, da bude njima na raspolaganju, imamo još 14 dana do tada, rešićemo situaciju".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()