Terzić: "Zvezda sa rekordnih 14 klubova u Evropi, na ponos Beograda i Srbije"

Crveno-beli će ove sezone imati 14 klubova na evropskoj sceni

16.09.2024. 14:20
  • Podeli:
zvezdan terzić  FOTO TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ-66e8222f06438.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

" Zvezda je oduvek bila simbol srpstva, to su nam u amanet ostavili slavni prethodnici i nikada ne smemo zaboraviti da svaki dan budemo bolji i pozitivan primer svima drugima", rekao je danas predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Crveno-beli će ove sezone imati 14 klubova na evropskoj sceni, a tim povodom svakom je na današnjoj svečanosti uručeno priznanje "Zvezdin štit u Evropi".

"Okupili smo se u nedelji kada počinju evropska takmičenja. Marljivim radom ste se izborili za to i ponosni smo na vas. Imaćete priliku da na pravi način predstavljate Zvezdu, Beograd i Srbiju. U četvrtak fudbalski klub  počinje takmičenje u novom formatu Lige šampiona i pozivam vas sve da ih podržite protiv Benfike i pokažete zajedništvo koje krasi crveno-belu porodicu", istakao je Terzić.

Zvezdu ove sezone u Evropi predstavljaju ili su predstavljali fudbaleri, košarkaši, džudisti i džudistkinje, odbojkaši i odbojkašice, rukometašice, košarkašice, fudbalerke, vaterpolistkinje, hokejaši, mačevaoci, bokseri, šahisti, karatisti i automobilisti.

Predsednik Skupštine SD Crvena zvezda Stojan Vujko istakao je da je rekordnih 14 klubova u Evropi ogroman uspeh.

 "Čestitam vam i želim da vam poručim da smo ponosni na vas. Želimo da se vratite sa dobrim rezultatom, da nosite crveno-beli štit ponosno, da nema lakih poena protiv Zvezde i da osvojite medalje i trofeje".

U ime nagrađenih zahvalio se kapiten fudbalera Uroš Spajić.

"Želim nam da nastavimo da nižemo dobre rezultate jer Zvezda zaslužuje da bude među najboljima. Srećno svima", istakao je Spajić.

Povodom velikog uspeha stigla je i čestitka prvog čoveka bratskog Olimpijakosa Mihailisa Kunturisa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()