Tuga u Engleskoj: Poginuo vlasnik jednog od najpopularnijih fudbalskih klubova

Džonova iznenadna smrt će nedvosmisleno uticati na sve srećnike koji su ga poznavali, piše u saopštenju kluba

05.07.2023. 09:06
  • Podeli:
John Berylson2_Profimedia-64a50dab30af5.webp Foto: Profimedia

Vlasnik engleskog fudbalskog kluba Milvol, ser Džon Berilson izgubio je život u nesreći, saopšteno je iz kluba.

Iako još nisu poznati detalji kako je došlo do nesreće, a prema nezvaničnim informacijama Berilson je izgubio život u udesu.

"Džon, koji je napunio 70 prethodnog meseca, preminuo je u utorak ujutru u tragičnom događaju i naše misli su sa njegovom suprugom Ejmi i troje djece, Dženifer, Džejms i Elizabet, kao i sa ostatkom Berilson porodice. Džonova iznenadna smrt će nedvosmisleno uticati na sve srećnike koji su ga poznavali. Zaista je bio divan čovek, veoma posvećen svojoj porodici, čovek velikog srca i topline. Imao je ispunjen život, pun boje i radosti", piše, između ostalog u saopštenju Milvola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()